Appelgebak – De Zeester

Met buikpijn is het moeilijk appelgebak testen, dus gingen er meer dan 2 jaar voorbij voordat het team er weer klaar voor was. Er werd 3 man sterk gehapt op het terras van een strandtent.

Waar: strandpaviljoen De Zeester.

Bediening: vakantie-krachten zijn vaak een ramp voor het vakantie-gevoel van de bezoeker maar het dat het ook goed kan merk je hier.

We werden gelokt met een bord dat eigengemaakt warm appelgebak beloofde. JA! Het gebak wat we voorgezet krijgen ziet er goed uit, het is zeker eigen keukenvlijt, maar… de warmte is er met wel microgolven ingejaagd.  Tsss, kap daar nu eens mee horeca! U doet alle moeite om zelf iets vers te maken, maar verknalt het in 20sec – ping! tot een laffe slappe hap. Dit wilt u zelf toch ook niet? Nou dan! Dus eerlijk ovenwarm, of Europees voorgeschreven gekoeld, maar niet dat kunstmatige lauwe gedoe.

Het gebak zelf dan. De presentatie is netjes met de (dikke) slagroom ernaast, dankuwel. Een lekkere koek is altijd een goede basis, al zou volgens panellid E. de bodem wat dikker mogen. N. wilde wat meer kaneel en dacht dat met wat citroen de smaak wat meer naar boven zou komen (maar kan ook aan de vervloekte magnetron liggen), S. wat zeer te spreken over de losse stukjes appel, dat brokkelige van de koek wat alleen zelf gemaakte appeltaart heeft.

Prijs:  €2,25

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *