Compact Disc stoel

Draait u al uw CeeDees nog? Waarschijnlijk steeds minder: je hebt alles omgezet naar een MP3-archief, nieuwe muziek staat niet meer op CD maar komt binnen via de internets of staat op draagbaar Flash-geheugen, de CD-spelert staat te verstoffen en de CDs weg te rotten. Het zelfde geldt waarschijnlijk ook voor veel CD-ROMs en DVDs.

Wat moet je dán met al die Zilv’ren glimmende schijfjes [/Willem Duys]? Je kwam ze mogelijk al tegen als onderzetter, spiegel, corona-kijker bij een zonsverduistering (goed link met dat gat in het midden), vogelverschrikker, frisbee, behang, sleutelhanger, oorbellen, magnetronexperiment…

Belen Hermosa had een beter idee: ze maakte er een stoel van! Goed gedaan chica, zo kan je weer eens lekker naar muziek luisteren zoals het ‘hoort’: ogen dicht, midden in het geluid (al dan niet met een goede koptelefoon op je bolle harses).

Edit: maak ook eens bijpassende CD-bovenkleding.

One Comment

  1. Heb wel een shuffle van Apple en zelf muziek op gezet, maar downloaden…. zou niet weten hoe het moet. Dus cd’s draai IK en velen met mij nog veel, denk ik Kan ik een cursus krijgen hoe ik muziek moet downloaden voor mijn mobiel tel.?? Op een micro sd kaart??
    Ik hoor het wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *