Hersenstichting

Handig zo'n websiteNu ‘Jan de Boer’ eindelijk zijn welverdiende fatale hartaanval heeft gekregen, is het nu de beurt aan de Hersenstichting om Nederland te terroriseren met een irritant radiospotje. Met veel geschreeuw van de markt worden hersenvriendelijk voedsel en uiteindelijk de stichting zelf onder de aandacht gebracht.

Lekker wakker worden zeg met Radio 1 zo vroeg in de ochtend.

De afgelopen dagen lag ik veel op bed (ziek): 6.30u voor én na het nieuws die kutspot, om 7.00u het zelfde, etc. etc. etc. Nu is het Radio 1 Journaal toch al een herhaalcarrousel (elk half uur de zelfde zaken met ingeblikte reporters, interviews, en het overzicht van de ochtendkranten komt van ‘Met het Oog op Morgen’), maar om nu ook de reclame veelvuldig te herhalen… het zal de wens van de adverteerder wel zijn.

Zou de Hersenstichting zelf zo dom zijn, dat ze niet weet dat irritatie alleen maar averechts werkt. Als de collectant binnenkort aanbelt dan is het hier in ieder geval ‘mijn vrouw niet thuis’, ‘ik heb geen contant geld’, ‘nee dit jaar niet’, ‘ik heb al geld over gemaakt’, en ‘opsnaaien, ga maar snijden in je advertentie-budget’.

Oh ja, hee hallo Hersenstichting: ooit wel eens van een electronisch document gehoord? Waarom moet ik €1,50 administratiekosten betalen voor een gratis folder, terwijl u die ook als bijvoorbeeld PDF aan kan bieden? Eten jullie zelf wel veel vis noten en fruit?

3 Comments

  1. Ze zijn gewoon niet goed bij hun hoofd, hee: hersenstichting <-> hoofd… ohhhh! tis dus expres! Opdat wij onze hersens laten kraken op deze onzin! Scherpe marketing, gelukt!
    Wie is eigen hoofdsponsor van de hersenstichting? Brein?
    (/seth)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *