Ik moet, Ik moet

Hee,

da’s al weer 4 dagen geleden. Ben ik een luie hond, te zakkig om eens af en toe mijn lezers te boeien? Nou nee, maar de afgelopen waren er te weinig uren en teveel bezigheden (een echt Westers probleem).

Eerlijk gezegd steek ik momenteel heel veel tijd in de site, alleen is dat niet zichtbaar: ik ben druk bezig met NB 3G’Z nieuwe stijl. Ik wil dat pas in de lucht schoppen als het af is [edit N.: dat liep even anders].

Verder consumeert het echte leven veel energie, projecten moeten af, er moet verhuisd worden, ik moet gaan trouwen, een gezin stichten, de geld-zaken afwikkelen, het is WK voetbal – TT Assen, F1 Canada, ik probeerde A. te leren fietsen, veel hobbies vragen om veel tijd, ik moet met mijn zus op stap, moet vrienden helpen met hun computers, er ligt nog veel muziek om te luisteren, boeken te lezen, films te kijken, de keel moet gesmeerd met bier, ik moet de medicijnen innemen, mijn vitaminen niet vergeten, ik moet nog hink-stap-springen-op de maan, ik moet nog eens wat jatten van een Italiaan (zoveel te doen), ik moet denken aan arme negertjes die 40km moeten lopen voor water en die niet weten of er vandaag wel eten is of een veilige slaapplaats….

Ik moet…. ik moet…. ik kom nergens aan toe. Ik tuur uit het raam, verlang naar de zomer en denk aan jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *