Over-exposure

Héé vrienden van ‘EmKaaBee branstof’, wel eens van over-exposure gehoord? Nee, dat is wanneer uw kutcommercial op de radio, voor en na elk nieuwsbulletin te horen is, elk uur, op alle zenders, de hele godverse dag, nu al weer maanden lang. Ik durf de radio bijna niet meer aan te zetten en mis mis vaak het nieuwsbulletin uit vrees uw commerciële annonce te moeten aanhoren. Bedankt, stelletje mindfuckers!
‘Tom de Ridder’, doe eens een Vietnamese monnik na, je weet vast nog wel een jerrycan met naft te vinden. Of, beter nog, fik die vrienden van bandbreed maar af. Over-exposure is het enige wat ze daar kennen en kunnen. Ze zijn immers ook de genieën achter de terreur van die energieboer voor paupers (met Maurice de geloofwaardige Hond, Franske Bagger, en dat afgereden blonde spook waarvan ik de naam niet weet), de flieg-winkol-punt-tennel, etc. etc.
U begrijpt het, dit zijn media-vervuilers van het ergste soort. Voor deze advertentie-hoeren is er maar één passende straf: alle produkten die zij uitventen niet kopen! Daarna uitroken die hap, platbranden, vernietigen, uitroeien, afschieten naar Pluto of liefst nog verder. De mensheid zal een zucht van verlichting slaken en komende generaties blijven de dag vieren dat de aarde bevrijd werd van bandbreed, een natuurlijke correctie van iets wat nooit had moeten zijn.

One Comment

  1. Ze hebben een antwoordnummer. Altijd goed voor klachtenbrieven en andere steunbetuigingen: Antwoordnummer 5169 – 3000 VB Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *