Fuck off oma

Tickutmaster

Om zogenaamd de zwarte kaartverkoop tegen te gaan, gaat de kaartverkoop voor concerten nu vooral  via de buizen der internets. Allereerst wordt de concergangert geacht zijn ziel, zaligheid en virtuele kontje te verkopen aan Ticketmaster:

Bij de aanschaf van een toegangsbewijs voor een evenement of na het voltooien van dit registratieformulier geeft u Ticketservice.nl toestemming om uw e-mailadres en andere gegevens te gebruiken en/of te delen met de organisator(en) van het desbetreffend evenement. Tevens geeft u de organisator en Ticketservice.nl toestemming om u via e-mail op de hoogte te stellen van afgelasting of verschuiving het evenement en om u marketing gerelateerde berichten te versturen, indien nodig ook via andere communicatiemiddelen.

Ik wil podjandozie gewoon een kaartje ja, niet groepsverkracht worden door uw geldbeluste overcommerciële marketinghoeren. Ik kies mij vrienden zorgvuldig en eigenhandig, dank nu.
Is het moment dan eenmaal aangebroken dat de voorverkoop begint, is het webservertje van Ticketmaster dermate overbelast dat er slecht een wachtrij-pagina kan worden weergegeven. Twee uur later is de loterij voorbij: ja hoor wéér uitverkocht! Zo mis ik nu al 3 concerten op rij @#$%^& !

DUS TICKETMASTER STERF MET JE DURE KUTKAARTEN, STERF MET JE KUTMONOPOLIE, JE INFERIEURE ICT, STELLETJE KUTHOEREN STERF, FUCKING STERF!
/systolische druk 240 …

/en weer terug bij 110:
“Maar waarom ga je dan niet gewoon naar het postkantoor?” Nou eh, omdat die zo’n beetje overal zijn wegbezuinigd (“want de klant wil alles online doen”), dus het dichtstbijzijnde verkooppunt is hier 15km verderop, brandstof, tijd, mieleuw, etc…
Deze consument wil best van alles online regelen, maar dan moet dat wel kúnnen en dan ook graag met een voldoende respect voor mijn privacy (wat daar nog van over is) dankuwelzeerbeleefd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *