I wanna sheet on the table

Uomo Ragno Classico

I wanna sheet on the tableDe Spiderman films 1, 2 en 3, wie kent ze nie? Wat velen niet weten is dat er in 1964 al een Italiaanse bioscoopfilm is gemaakt over de spinneman, met de ‘bekende’ Franco Franchetti in de hoofdrol. Op de GijBuus is de vergeten trailer weer te bewonderen.

Unearthed for the first time in 43 years and lovingly restored at Maxischermo Studios Milan, this rare theatrical trailer for the 1964 Italian classic ‘Italian Spiderman’ is a real treat. Featuring Franco Franchetti of ‘Mondo Sexo’ fame in his last ever role before being killed in a spear fishing accident in 1965.

Spin of Spoof? Het tweede uiteraard. Toch een grote fles Emelisse Winterbier voor wie een sluitend bewijs geeft dat deze film niet uit 1964 kán zijn.

7 Comments

 1. haaaa, eindelijk weer drankprijzen!
  Nou, komtie: ehhh: de twintowers (bij -2.04) zijn pas gebouwd vanaf 1966, ja duhhhh…
  En die ‘exit’-bordjes overal, die hadden ze ok toennie en en en….
  Kom nou maar op met dat bier, Plop!

  Loe

 2. Plop indeed! Helemaal goed, maar het ging inderdaad om de Ducati motorfietsen! Beide modellen zijn pas in de 70’er jaren van de vorige eeuw geproduceerd (net als Loe!?).
  Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat Cee al eerder het goede antwoord had gegeven, maar blijkbaar stond haar internets niet aan. Dus gaat Loe aan het Winterbier! Pröt vur jiel de tent.

 3. ja, euhhh… nou: die haren en die kleding is voor 1964 wel erg wicked, ok: 10 jaar laten de gebruikelijke usance meej da lang haar en kleding maar niet eurlie siksties!
  Zeg hoe lang gaat dat nog duren? krijg dorst!

  okok, de reden dan maar: die motorrekes (Ducati! dat dan weer wel!) die je daar ziet vlammen die zijn in 1964 ongeveer -10 jaar oud, da kannie!!!
  Plop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *