McKroket

Veggie Mckroket test

Heel het dier? Nee, afgeleide produkten die onttrokken zijn uit die lieve warme eiwitfabriekjes, zoals melk en ei, behoren nog steeds tot de ingrediëntenVeggie is dus vegetarisch, niet veganistisch. Dit leverde wat verwarring op vegetarisch is veggie, toch dode dieren, veganistisch?

Gelukkig gaf het webcare team Team Gastenrelaties van McDonalds snel antwoord:

Bedankt voor je vraag. Onze Veggie McKroket is een vegetarisch product

Vegetariers eten geen vlees en geen vis. Veganisten daarentegen, eten geen vlees en vis maar ook geen voedingsmiddelen die afkomstig zijn van dieren. Dat is ook de reden dat wij het geen ‘veganistisch’ product noemen, maar een ‘vegetarisch’ product.

Ik hoop dat ik je vraag hebben kunnen beantwoorden!

Met vriendelijke groet,
Team Gastenrelaties
McDonald’s Nederland B.V.

Et voila vega, duidelijk. Uitstellen heeft nu geen zin meer, flink zijn, rechte rug! Dus togen we met de redactiehoer naar de mekdraaif om als sneue vertegenwoordigers, mét stoelverwarming, op de parkeerplaats alles in het maagdarmkanaal down te loaden. De McKroket werd zonder saus besteld om zoveel mogelijk product te kunnen proeven. Ook omdat die meeste Mc-dingen slechts een substraat zijn voor zoveel mogelijk kledder om er nog enigszins smaak aan te geven.
Nou, daaristiedan! Hebben we er al een beetje zin in? Ziet er hetzelfde uit, smaakt ook hetzelfde. Er was oprecht geen verschil, nu is het ook maar een kleine stap van iets met slechts 9% gekookt rundvlees naar iets met vegetarisch draadjesvleeSCH (water, vrije-uitloopkippeneiwit, kleurstof E150d).

We kunnen hier lang en gevat over bloggen, maar gewoon bestellen dat ding. Kost net zoveel als de lokale franchisehouder het wil én je krijgt een kusje van de dieren. Bovendien mag je gewoon kroket zeggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.