Debiele Pop

Dit is niet AmaliaIn de jaren 70 werd het politiek correct om je kind een zwarte pop te geven, i.p.v. de immer blauw geoogde blonde westerse variant.

Bijna 40 jaar verder is de sociale gelijkheid in de poppenhoek toch wat opgedroogd: waar zijn de andere rassen, geloven en culturen gebeleven? Ik mis de nikaab-pop, de incontinente grijsaard, het plastieke face-lift mensje met hechtingen en pleisters, het Chinese fabrieksslaafje, het landmijn-slachtoffertje, en natuurlijk – in de duurdere categorie – de zelfmoordterrorist compleet met een riem van trekrotjes.

Maar houd moed, hier is een nieuwe lente voor alles wat rechtvaardig is: de debiele pop! Inderdaad een kroel-mongooltje, een pop met de karakteristieke trekken van een kind met Down. Check die wonderschone site (dan vraag je ook om slechte grappen) van DownSyndromeDolls.com
Waarom? Ja waarom niet? Die discussie mag hieronder in de reacties. Maar zou je je lieve kleuter ook een pop met een afgeboren afwijking geven, of een guitige Siamese tweeling (diverse varianten mogelijk)?

DownSyndromeDolls.com weet het wel: bestel nu ook de Chemo Friends!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *