Dilemma: een ander op je motor

Thruxy!Op motorfiets vraag ik me vaak af, hoe zou die van mij nu écht zou klinken. Logische vraag toch? Immers, tijdens het rijden verhinderen de wind, helm, gehoorbescherming en de afwezigheid van enig Doppler-effect, de echte beleving van het geluid van je eigen motor.

Vaak overweeg ik om eens een maat ermee voorbij te laten rijden en alles te doen wat het motorrijden zo leuk maakt: gassen, op- en terug-schakelen, bochtje uit accelereren…
Maar toch lukt me dat nooit, iets houdt me tegen. Het voelt toch een beetje als het uitlenen van je lief aan je beste vriend om luisteren hoe zij kirt en purrrt, terwijl je zelf met de koeiensmoking aan staat toe te kijken.

Laat dus maar, sommige mysteries moet je niet met de waarheid verpesten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *