Fietsen en Tietuh

Hard fietsen is fijne bezigheid, het lijf blijft strakker, de conditie op peil en de gedachten zedig. Toch komt de fiets de laatste tijd wat minder uit het hok, mag ik de Equus africanus asinus als excuus aanvoeren? Inderdaad: blijkbaar te veel hobby’s, te weinig tijd.
Gelukkig heb ik een hobby gevonden die ik ook tijdens het kan fietsen kan uitoefenen, tenminste zolang het zonnetje schijnt, het boven de 15°c is, en er mannen met ontblote lijven rondfietsen. Is het een 50+ vent met harige trillende welvaartsborstjes, en dat is meestal het geval, dan mag ik graag mijn afgrijzen uitdrukken door die mannen keikard TIETUUUH! toe te roepen. Trek verdomme een shirt aan oude fossielosaurus, nu kan ik weer mijn ogen uitspoelen met bleek om de netvliezen schoon te branden, bedankt!
Niet dat ik iets tegen tieten heb, zeker niet. Ik kan zelfs niet anders: de voorliefde is waarschijnlijk grotendeels genetisch en cultureel bepaald en voor de rest zal het wel vrije wil zijn. Maar… ik zoek mijn tette graag zélf uit dankuwelzeerbeleefd. Exhibitionistische bejaarde (mannen)jopen staan niet bovenaan de verlanglijst.
Zullen we het nog over fietsen hebben? De techniek en snelheid waren vandaag nog goed, de inhoud/de motor wat minder. Vaker fietsen dus meej me kadaover. Hier staat de telemetrie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *