In http

Ik zou mezelf niet als xenofoob beschrijven, maar bij onderstaande button dacht ik toch: nie klikke doen:
Trrrstn?

Het is een origineel onbewerkt schermschot van een WindowsXP machine, legale versie, vrij van besmettelijke vuiligheid volgens 3 verschillende scanners.
Mogelijke verklarings: een bug, gehax0rde update-servers in Redmond of ‘ik zag Allah op een windows-button’? De Engelse button zegt Install Updates, is iemand hier het Arabisch genoeg machtig om te zeggen wat er staat?

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Theo Neutelings
  Beantwoorden

  Ik doe erg mijn best, maar ik zie onze Allah niet???? Ook ik kreeg dit ding aangeboden en heb het geactiveerd. Het enige tastbare was dat de procedure voor invoeren van wachtwoord wat anders is en dat je wachtwoord weer moet invoeren als je lang over je stoelgang gedaan hebt……

 • Neut
  Beantwoorden

  > Ik doe erg mijn best, maar ik zie onze Allah niet???
  Jij ongelovige hond, ik gooi mijn schoenen naar jou!

 • Thei vaan Mestreech
  Beantwoorden

  Salem alaikum inch’Allah: ik ben niet een ongelovige hond, immers ik weet dat Allah te niet en te nimmer afgebeeld mag worden. Moge derhalve een schoenenregen over u nederdalen (en als rechtgeaarde Hollander kunt gij dan direct een groothandel in die lederproducten gaan aanvangen……..

Reageer:

%d bloggers liken dit: