Onzin Generator

De moderne opvatting gaat ervan uit dat het onafhankelijk functioneel principe de expliciete gebruikslimieten toevoegt aan het concept van de stijgende penetratiegraad.

Wij kunnen er echter van uitgaan dat de karakterisering van specifieke criteria gebruik moet maken van en functioneel verweven moet zijn met het gestructureerde ontwerp dat gebaseerd is op de technologische concepten.

In het bijzonder kunnen wij stellen dat de karakterisering van specifieke criteria de expliciete gebruikslimieten toevoegt aan het testen van de bedrijfszekerheid van het subsysteem.

Ook is het uiterst waarschijnlijk dat de initialisering van de ontwikkeling van het kritieke subsysteem de expliciete gebruikslimieten toevoegt aan het moderne doch gecompliceerde technische resultaat.

Anderzijds zijn wij van mening dat ieder geassocieerd dienstverlenend element allesoverheersende bedrijfsvoorwaarden toevoegt aan de ontwikkeling van het technische gedrag over een gegeven tijdsbestek.

Ook eens verlegen om dit soort mooie vulling voor een verslag wat maar niet af wil? Moet er weer eens een brief uit naar de Belastingen? Gebruik de Onzin Generator van Komma.net.

Op de site zijn nog veel meer juweeltjes te vinden, zoals kantoortaal (de fun-factor in de toko), spreekmoorden (de onderste steen komt bovendrijven) en signatures (het feit dat het universum minstens 4,6 miljard jaar bestaat, bewijst dat er behoefte aan is).

(via: Loeh)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *