Waarschuwingsbord vee

Oproep aan alle dromen-oplossers

Waarschuwingsbord veeSommigen beweren dat dromen een betekenis hebben, een verwerking van de overdag opgedane indrukken. M’kay….
Vast wel. Maar hoe moet ik de volgende korte droom dan interpreteren?

Ik ga ziek naar huis, ik lig dus overdag op bed, half wakend, half slapend.
Plots droom ik het volgende: Ik sta met mijn rug naar mijn favoriete (race)fietsenzaak, vanuit de oprit links van het pand komt een zwartbonte koe gerend…. Op zijn kop draagt het beest een soort theemuts met koeien-print en tevens draagt ie een bijpassend dekje. Terwijl ik me afvraag waarom die koe zijn horens bedekt met een ‘theemuts’, rent de koe de drukke weg voor de fietsenzaak op, loopt een rondje tegen de klok in en gaat weer richting oprit.

Ik schrik wakker….

Nou kom maar op, uw uitleg graag! Wat betekent deze droom?

Edit: Ik kreeg 2 mogelijke oplossingen.

  1.  “Meer bier drinken Neut!” Loeh, bedankt.
  2.  “Er zijn tegenwoordig wielren-shirts met koeien en koeien-print.” OK Cee, dat is een begin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *