Positieve discriminatie?

In de krant van vandaag staat een advertentie van Stadsherstel Amsterdam. Er zijn weer diverse appartementen in de aanbieding voor hen die op de wachtlijst staan. Zoals altijd is het allemaal ‘maatje bezemkast’ voor een akelige prijs, business as usual zo lijkt het dus. Maar wat zien we onderaan in de advertentie?

Hu, waarom dan? Is dit positieve discriminatie? Sletten van 33 zijn dus niet welkom en hoe rijp mogen de dames eigenlijk zijn? Maakt het fruit papzacht in de schil en 85+ ook nog een reële kans?

+ Extra LOL. Check die ambtenaren nou toch: "[reageren] uitsluitend per post of fax vóór vrijdag 5 juni 12.00"… Eh hallo SA, u adverteert in een avondkrant. Denkt u nu echt dat een brief per slakkenpost in deze vrije postmarkt vrijdag a.s. vóór 12.00u (en geen seconde later) bezorgd wordt? En WTF is een fax? Oh, dat is zo’n ding om kopieën te versturen via een telefoonlijn. Nu je het zegt ja. Het staat me vaag bij dat die dingen begin jaren negentig best populair waren, maar nu gebruikt niemand die meer.


Grotere kaart weergeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *