Slimme Papa

De Efteling, de traptreintjes, welke menneke is er niet weg van? Naast brandweerman en piloot, wil hij dan ook het liefst treinmachinist worden.

Wat was ik gek op die traptreintjes. Vooral het over de overweg rijden voordat de bomen gesloten waren, en het vol rammen van de treintjes voor je… eindeloos plezier voor mij en mijn broer. 

En dan op een dag blijk je opeens te groot te zijn, en mag je er niet meer in. ‘Nonde, er zijn subtielere manieren om een kind te vertellen dat zijn zorgenloze jeugd voorbij is.

Maar waar ik me sindsdien moet warmen aan het alsmaar minder smeulenede vuur van de jeugdherinneringen, heeft Loeh het beter bekeken. Hij werd papa en is sindsdien weer verzekerd van menig ritje met de Beftelingense traptrein!

(foto: Theo Neutelings – ook slimme papa)

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. Loe

    Ja, en als ik met deze nie meer mag meetrappen heb ik alvast een reserve-baby, die kan voorlopig ook niet bij de trappers!

  2. Theo

    Overigens…, er is nog hoop voor je. Bezie deze man eens op de bok van onze fantantisch uitziende Bello op de lijn Hoorn-Medemblik welk plaatje ik gisteren maakte. Om dergelijke vrijwilligers zit men echt verlegen. En dat zal ook wel op de lijn Goes-Borssele zo wezen denk ik….

    https://http://www.3gz.com/nb3/uploads/bello-20060709.jpg

Geef een reactie