WE Stan

Stan. Of: help, een broek met een boodschap

De marketingafdeling van WE had blijkbaar geen vertrouwen in het uiterlijk en pasvorm van hun nieuwste spijkerbroek (djiens). De produktwerkgroep dook het zweethok in …

Stan?… de crackpijp ging veelvuldig rond en laat in de avond was men er uit. De broek miste identiteit, hij moest een naam hebben: Stan. Binnenin kwam op de linker broekzak een koddig tekstje te staan om de koper te overtuigen dat dit toch wel een heule goede broek was, een toverbroek als het ware.

His friends thinks he is cool, his mother thinks he is charming and secretaries find him appearing in their dreams. Above all Stan is loyal. His straight cut regular fit gives him authority and confidence.

WE Stan

Asteblief’! Deze broek gaat het verschil maken, dat ding is zowat gevérft met Viagra zo lijkt het. Om elk risico van massahysterie te vermijden, heeft de broek enkele dagen (gewassen) gewisseld van redacteur maar veel heeft het nog niet geholpen. De beloofde effecten blijven vooralsnog uit. Vreemd.

In de laatste aflevering van The IT Crowd krijgt Moss meer zelfvertrouwen door vrouwenbroeken te dragen. Mogelijk werkt dat beter dan het lezen van slappe teksten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *