Trots Kots

(opgetekend aan de 3gz-bar)

Waar was je nou, wat zie je bleek?

Sorry, als je iets ruikt: heb net me middaglunch eruit gekotst: Rita Verdonk heeft een beweging opgericht, met een de fijne naam: “Trots op Nederland“.

Oei, de soap wordt steeds erger! Ton, tis nix (schoonpa zal ook meteen zijn naam aanpassen als dit doorgaat).

Erger nog: je kon goddomme de afgelopen weken geen krant openslaan, TV aanzetten, radio luisteren, de internets op of die kutheks met haar mennopauzebakkes kwam zeiken (uuhhhhh uhhhhhh uhhhhh – leer godver praten teef). Dát gaat nu allemaal kwadratisch logaritmisch toenemen met die gore aandachtshoer.. ZUM KOTZEN!!!
Nu wil ze zeker nu adequaat gaan (ge)regeren, ze wil alleen maar Premier worden omdat ze Premier wil worden!. Stomme kankerkut, je ego verstikt je brein.
Trots op NL. Gadverdamme…. wat kan ik het helpen dat me geboortekanaal in Nederland stond? Moet ik er dan gelijk trost op weze? Als ik in een ander land was geboren, moest ik dan trots zijn op dat land? Wat is dat voor een kolder? Dat is bijna nog dommer dan een erfelijke titel. Grenzen zijn sowieso onzin, dus landen ook.
Dus val dood, fok, stik sterf! ARRRRRRRRGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHH
– koelt af –
Brrrrr. Sorry. Nee, ik ben geen Verdonk-fan. Valt het op, denk je? De mensen hier kijke zo raar…
Kom op bestel nog eens! Doe maar van hetzelfde.

Hier, prut! Ontkenning is een eerste fase
Ach: het is een fijne splijtzwam in de rechterflank: lekker bommen bij VVD en PVV lekker husselen maar jongens, er zijn alleen verliezers in dit spel (zo wie zo losers, he: verliezers <-> losers, klopt!).

Het goede nieuws is natuurlijk: hoe meer splinters, VVD, lijst Peroxide, lijst Riet Haverdonk, des te zwakker…

Wel weer van die vuile/slimme marketing: eerst laten lekken dat iedereen er over spreekt en dan vanavond een glorieus (hatsjoe) interview geven bij een of ander meeloop-programma.
Ik zal eens aan die PvdV-collega hier vragen of haar blonde geilneef al angstzweet tussen de witte billetjes heeft

Zeg maar tegen die kansloze vogelverschrikster dat je deurklink kapot is: is-lam
PAVLOV PAVLOV PAVLOV!

Op de uni was het maandag nog beetje suikerfeest (speciale studentenvereniging deelde Baklava uit, was lekkel en zoet en het hoofddoekje dat uitdeelde had bijzonder mooie ogen. Ik heb mijn klega daar toen niet gezien, vlauw eej!

Toen ik op cursus was in Amsterdam was, ook heel veel mooie mediterrane meiskes gezien. Mooi verzorgt, leuke kleren, soms zelf zeer opvallend, maar wel een lapje op de kop om van het gezeik af te zijn.
Ik vind het wel mooi hoor, dat donkere. Maar ja, vrouwen met donker haar, de houdbaarheid is beperkt, de slijt komt er vaak sneller in dan bij een blonde.
Kom op, de laatste ronde is van mien!

Ah proost.
Op zich heb ik in dat licht bezien geen slechte werkomgeving. Bijna 12.000 studenten, dus zeg een 6.000 vrouwen in de leeftijd va 18 tot ca 27 jaar (nog een verse categorie!). Regelmatig is het toch een fijne quartaire arbeidsvoorwaarde, dat uitzicht. kijkekijke nie kope natuurlijk, dat dan weer wel (de rest denken we er zelf wel bij)

“Virtueel nemen” heet dat hier!
Hup, drink uit, we gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *