Woord van de Dag 28

‘Erectiebus’

Als de Joris niet mee zo stram wil worden, en je bent nog geen 82, dan is huisarts voor de moderne zelfbewuste man blijkbaar nog een horde te ver. Lastig als je nu net de fabrikant bent van Cialis (u kent het van uw spam als c1al1s), want er kan veel geld verdiend worden met de ellende van anderen. Dus wat doe je dan? Je knapt een oude bus op, verzint de slogan ‘Gezondheid in beweging’ en geeft het een witte jassen & stethoscoop- tintje door de Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuele Disfunctie voor de kar bus te spannen.

Zucht een een Erectiebus. Nee! Hoever zijn we gezonken? Dit kan je toch niet met droge ogen uitleggen in bijvoorbeeld arme landen waar mensen louter de hele dag bezig zijn met zich druk te maken of ze vandaag wel kunnen eten, waar ze vanavond beschut kunnen slapen. OK, OK, je mag niet alles op deze manier weg relativeren, maar hoe sterk is de farmaceutische maffia (Farmaffia?) dat er geld is om een weigerlulbus door het land te laten knorren? Moet we anno 2000-nu nog verbaasd zijn dat een club als WVSD zich hier mee in laat? Waar ligt tegenwoordig de grens tussen commercie en de geest van Hippocrates? Worden er in de bus ook andere merken opstijvers voorgeschreven?

En waar stopt die bus dan? Bij drukbezochte plaatsen zoals shopping malls, fastfood drive-ins, Joop vd Ende theaters? Of juist achteraf op anonieme publieksluwe plaatsen zoals stemlokalen en verlaten parkeerterreinen buiten de stad, tussen racende brommerpuisten, tippelzones (whoa combi-pakket!) en drugsdealers (hee pssstt ‘Blauwen’ kopen)?

Tenslotte: Hee slappe lul, als je al niet eens naar de huisarts durft, mis je dan ook niet de ballen om een vrouw te vragen of ze wellicht goesting heeft in een gezellig potje geilen neucqsecks? Juist, problem solved! En vergeet niet om die ‘Lilly was here’ plaktattoo op uw duurbetaalde herwonnen stijfheid te plakken.
Rest ons nog één vraag: Wanneer gaat de Droge Kuttenbus rijden?

One Comment

  1. Ik las het op internet en dacht…niks voor RIK om te negeren !!!Misschien kan “de bus” op een parkeerterrein bij een bejaardenhuis gaan staan….Kwantumkorting en ouderen mogen [in de toekomst] toch niet meer pinnen dan €300,- Kan je wel “een bult”voor krijgen !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *