Ondanks de inspanningen van Tony Stark en S.H.I.E.L.D. probeert HYDRA nog steeds te infiltreren in de bovenwereld. De totale dominantie moet nu komen van een smeerseltje voor mannen: L’Oréal Hydra Energetic X-Treme.

Helaas worden er genoeg vallende steken gelaten om deze hoax eenvoudig te exposen. Wat te denken van Magnetic Charcoal, LOLWUT? Koolstof valt nu onder de metalen? Koolstof is perfect spul, want hoera voor Norit en de C14-methode, maar een metaal en dus magnetisch, is het nog altijd niet.
Even wat gespeeld met een dynamo-magneet… kom naar de kracht koolstof! Maar nee:

De koolstof in de huidreiniger is niet alleen magnetisch. “Men Expert introduceert zwarte koolstof”. Zwarte koolstof! En morgen gaat men producten promoten met nat water? Het houdt niet op. Het gaat verder met (ja Kwinzie het staat er echt): “Ga voor een echt diepe reiniging: KIES ZWARTE REINIGING.”

Hydra valt nog eens door de mand met een andere term waarmee de consuman gepaaid moet worden, active defense System, adS. Indrukwekkend! Een echte Multilul. Wat het verder mee behelst wordt is niet duidelijk maar de term lijkt rechstreeks afkomstig uit de Hydra’s propaganda-bunker. Heil!

Dus hallo reclame-mens, Magnetische koolstof? Zwarte reiniging? Active defense system? Snij de stront! Het spreekt vanzelf dat een product verkocht en daarom aangeprezen moet worden, maar graag met minder onzin. Dankuwelzeerbeleefd.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!