bermplas

De Bermplas

Ja hoe gaat dat? Je bent om 18.00h thuis, snel wat eten naar binnen proppen, het andere einde ontlasten, een klets vet tussen de benen, pakkie aan en raggen maar!

Na een uur gaat het toch wat knellen, je zit niet meer ontspannen op je snelle karretje en gaat zoeken naar een plek. Hier? Nee, vlak bij een huis, da’s niet zo netjes. Daar? Nee, daar sta ik teveel te kijk. Zo gaat dat een kwartier door, en dan wint de natuur: nu stoppen, nu lozen!

Nog snel even 2 middelbare dames inhalen om genoeg afstand te creĆ«ren zodat ze niet lastig worden gevallen met mijn bermplas. Helaas moest ik als een kameel: zeker zo lang en net zo veel. Dus de dames reden voorbij en een “Zo, we zijn weer in de beschaafde wereld” viel mij ten deel.

wereldkampioen pissenGrrr…. het is ook altijd het zelfde. Menopauzeerende moeke heeft misschien vanmiddag nog haar hond acht keer tegen een muur laten zeiken en een stoep vol laten kakken, maar als een mens toevallig eens moet plassen, netjes in de berm, heeft niemand last van, dan mag het allemaal niet.

Ik voel me er ook niet fijn bij, maar wat ik anders? Maandagavond, Nederland, dus geen horeca open, bovendien laat je je fiets niet onbeheerd (dat is namelijk ook Nederland).

Opvallend trouwens dat het altijd vrouwen zijn die liggen te mekkeren. Mannen toeteren wel eens jolig. Maar dat is meer van, hee pik, zeikert, ik begrijp je. Elke man heeft wel eens in die situatie verkeerd, dat schept een band, brothers in arms.
Zou het zo zijn dat het lulloze deel van de natie gewoon pisnijdig is dat zij het niet kunnen, wat wij mannen zo eenvoudig oplossen? Een soort van penisnijd dus.

Na deze overpeinzing was de blaas ook leeg. Pisklauwen afspoelen, inklikken en heerlijk ontspannen een tandje bij.

2 Comments

  1. GEEN PENISNIJD!!! NEEN.

    Wij gaan reeds VOOR het fietsen plassen, dan kan je wel een uur fietsen zonder “kameel te spelen”.

    Toch maar proberen de volgende keer ! Succes.

  2. Ja, als je als vrouw zijnde de hele dag niets drinkt, dan kan je het wel een uurtje ophouden. En de vrouwtjes hoeven niet veel te drinken want die hebben van die ‘bulten’ waarin ze wel wat vocht kunnen opslaan!! Haa.haa. Ik wou dat ik een vrouw was………kon ik er een hele dag met die dingen spelen en een uur fietsen zonder te pissen!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *